O Zoni Komfora

U mirnoj ulici u neposrednoj blizini centra Novog Sada, u svetlom i moderno opremljenom prostoru, nastao je centar Zona Komfora. Naš spoj znanja i iskustva stavili smo u službu naših pacijenata, kako bismo im pomogli da prevaziđu probleme vezane za mišićno-skeletni sistem, oporave od povreda ili dožive trenutke opuštanja i oslobode nagomilanog stresa.

Problemi mišićno-skeletnog sistema neke su od najčešćih zdavstvenih smetnji sa kojima se u današnje vreme suočava gotovo svaki čovek. Nekada su oni posledica genetskih predispozicija i urođenih deformiteta. Međutim, u ogromnom broju slučajeva rezultat su savremenog načina života koji karakteriše nedostatak fizičke aktivnosti, loše držanje, vrsta posla koji iziskuje dugotrajno sedenje ili teži fizički rad. 

Zato smo prepoznali potrebu da ljudima pružimo mesto gde će se osećati prijatno, bezbedno i opušteno, i pod stručnim nadzorom našeg tima osetiti sve prednosti tretmana kiropraktike, manipulacije fascije, DNS programa, kineziterapije i fizikalne terapije, kao i vežbi programa po šrotu.

Naš tim

Đorđe Marković

osnivač i vlasnik

Osnivač i vlasnik centra “Zona komfora". Srednju medicinsku školu “7. april" završio u Novom Sadu, a nakon toga Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija u Beogradu smer fizioterapeut.  Praktično iskustvo u oblasti traumatologije, neurologije, reumatologije i sportske rehabilitacije stiče kroz rad u kliničkom centru Vojvodine i Domu zdravlja Novi Sad, kao i kroz rad u sportskim klubovima fk Veternik,  kk Meridiana i kk Neos u Novom Sadu . Želeći da širi svoje znanje nastavlja postdiplomske edukacije u oblasti kiropraktike i osteopatije, deformiteta kičmenog stuba i dinamičke neuromuskularne stabilizacije.